Pepparrotsvisp baguette recept

Tapas-saltrulle

Tapas-saltrulle

Lägg på en skiva saltrulle och ½ tsk pepparrotsvisp på varje brödskiva och garnera med en liten klyfta coctailtomat, en skiva färsk skivad gurka och gräslök
Crostini med renstekskräm

Crostini med renstekskräm

Blanda färskost och pepparrotsvisp i en skål. Skär baguetten i 20 tunna skivor. 5 dl pepparrotsvisp. 1 st baguette
Lyxig plockmat

Lyxig plockmat

- Pepparrotsvisp. - Baguette. Baguette. Skär upp en baguette i ca 3 cm tjocka skivor och rosta i en stekpanna i vitlök, salt och rikligt med olivolja
Bruschetta x 3

Bruschetta x 3

Ingredienser 3 st baguette 1 dl olivolja 5 st vitlöksklyftor 1 nypa(or) örtsalt , efter smak Klassisk bruschetta 4 st tomat(er) 1 dl basilika , hackad 2 msk olivolja 1 nypa(or) örtsalt , efter smak Laxbruschetta 2 tub(er) Pepparrotsvisp , eller 130g 1 knippa(en) grön sparris 1 burk(ar) kapris , kaprisfrukt, jättekapris 150 gram rökt lax , skivad Salamibruschetta 50 gram salami , tunnt skivad 1 burk(ar) svarta oliver 1 nypa(or) örtsalt , efter smak 3 msk soltorkade tomater , i olja 0,5 dl basilika , hackad 250 gram ricottaost Köp receptet

Bruschetta x 3

Bred ut pepparrotsvisp på brödet och lägg över sparris inlindad i laxskivor. Dela baguetten i c. 3 st baguette. 2 st pepparrotsvisp, tub , eller 130g