Pepparrotstorsk recept

Pepparrotstorsk med vitkål

Pepparrotstorsk med vitkål

Skär vitkålen i klyftor och förväll den i lite saltat vatten. Lägg kålen som en bädd på ett ugnsfast fat,

VECKOMATSEDEL

Pepparrotstorsk med fetaosttäcke. VECKOMATSEDEL. Dags för veckans matsedel. Tänkte köra lite ”kryddigt” tema denna veckan

Pepparrotstorsk

Skala och hacka löken och låt den mjukna i margarinet i en liten gryta eller kastrull. Skär fiskfiléerna i portionsbitar, strö på salt och lägg ner dem i grytan

Pepparrotstorsk

PEPPARROTSTORSK. 4 portioner. 2 - 3 purjolökar, ca 500 g. 1 msk olivolja. 4 torskfiléer, ca 500 g. salt. Sås. 2 msk margarin

Pepparrotstorsk

4 portioner. 2 gula lökar. 1 ½ msk smör eller margarin. 500 g färsk torskfilé. 1 tsk salt. 2 msk riven pepparrot