Pepparrotsströmming recept

Pepparrotsströmming

Pepparrotsströmming

Smörj en ugnssäker form med 1 tsk matfett. Salta och peppra på strömmingsfiléerna. Strö över dill och pepparrot
Pepparrotsströmming

Pepparrotsströmming

Lägg filéerna med köttsidan uppåt. Strö på salt och fördela matfettet blandat med pepparrot på filéerna
Senap & pepparrotsströmming

Senap & pepparrotsströmming

Strömming är en klassisk husmanskost som går att variera på många sätt och senap & pepparrotsströmming är en av mina smakfavoriter
Gravad strömming del 2

Gravad strömming del 2

Den andra är den finfina Lime- och pepparrotsströmmingen. När du har gjort strömmingen enligt blogginlägg 1 så har du den inte så angenäma biten att dra bort skinnet på fisken

Pepparrotsströmming med färsk potatis

Blanda vatten, ättiksprit och salt i en skål. Lägg fisken i ättikslagen. Blanda och ställ kallt. Låt stå i kylskåp i minst 6-8 timmar och dra

Pepparrotsströmming

1.  Lägg filéerna med köttsidan uppåt. Strö på salt och fördela matfettet blandat med pepparrot på filéerna

Pepparrotsströmming

1.  Smörj en ugnssäker form med 1 tsk matfett. Salta och peppra på strömmingsfiléerna. Strö över dill och pepparrot

Pepparrotsströmming

blanda 5 dl vispgrädde (el mellangrädde), 2 dl chi 3-4 personer. 5 dl vispgrädde. 2 dl ch

Pepparrotsströmming i röd sås

1. Lägg ut strömmingarna med skinnsidan ner och strö över hälften av saltet. Lägg en klick pepparrot och lite dill på varje

Ruccola och pepparrotsströmming

Dra av skinnet på strömmingen. Blanda ingredienserna till lagen i en bunke. Lägg ner strömmingen och grava den 8 timmar i kylskåpet