Pepparrotssill recept

Pepparrotssill

Pepparrotssill

Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Blanda crème fraiche, gräddfil, pepparrot, senap och dill. Smaka av med salt
Pepparrotssill

Pepparrotssill

Pepparrotssill. Har ni testat att göra en egen smaksättning på inlagd sill. Det finns förpackningar med 5-minuterssill, där sillen är helt färdig och bara ska läggas i smaksättning
Pepparrotssill

Pepparrotssill

Skär matjessillfiléerna i 4-5 bitar var. Rör ihop övriga ingredienser och blanda med sillen. Förvara i kylskåp i väntan på servering
Krämig pepparrotssill

Krämig pepparrotssill

Skölj sillen och låt den rinna av väl. Skär sillen i sneda bitar. Kärna ur och tärna äpplet. Skölj och strimla purjolöken
Pepparrotssill

Pepparrotssill

En sill med lite sting i. Mumma på julbordet. Ingredienser. 1 burk inläggningssill. 1 äpple. 2 cm pepparrot. 1 rödlök
Krämig pepparrotssill med öl och lime

Krämig pepparrotssill med öl och lime

1 förp 5-minuterssill (à 420 g) 0,5 rödlök 0,5 rött äpple 5 cm purjolök, från den gröna delen ca 5 cm färsk pepparrot 0,5 dl crème fraîche 0,5 dl turkisk yoghurt 1 dl färskost 1 limefrukt ca 1 dl mörk öl 1 msk honung persilja, till garnering salt svartpeppar, nymalen vitpeppar, nymalen
Pepparrotssill

Pepparrotssill

Fyller på med ytterligare en sillinläggning. Denna gång är det smaksatt med färskriven pepparrot,svårslaget

Krämig pepparrotssill

Skölj sillen och låt den rinna av väl. Skär sillen i sneda bitar. Kärna ur och tärna äpplet. Skölj och strimla purjolöken

Pepparrotssill

Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Blanda crème fraiche, gräddfil, pepparrot, senap och dill. Smaka av med salt
Pepparrotssill med stenbitsrom

Pepparrotssill med stenbitsrom

äggula. 1vatten. 1flingsalt. 1solrosolja. 1gräddfil, avrunnen. 1citron, saften. 1dill, fint hackad. 1pepparrot, färsk riven
Krämig pepparrotssill

Krämig pepparrotssill

Skölj sillen och låt den rinna av väl. Skär den i sneda bitar. Skala, kärna ur och hacka äpplet fint. Skölj och strimla purjolöken
Pepparrotssill

Pepparrotssill

Häll av lagen från sillen. Blanda pepparrot, gräslök, kapris och majonnäs. Rör i gräddfil och peppar. Vänd i sillen och blanda väl
Pepparrotssill

Pepparrotssill

Skölj av sillen och låt den rinna av väl. Skär sillen i bitar. Blanda senap, pepparrot, socker, vinäger och olja
Pepparrotssill med gräslök

Pepparrotssill med gräslök

Skär sillfiléerna i cirka 1 1/2 centimeter breda bitar. Blanda gräddfil, pepparrotsvisp och citronsaft i en bunke
Pepparrotssill med krasse

Pepparrotssill med krasse

Blanda 1/2 dl god majonnäs, 1/2 dl crème fraîche, 3 msk färskriven pepparrot, 1 tsk dijonsenap, finrivet skal av 1/2 citron och 1 tsk citronsaft
Senaps- och pepparrotssill

Senaps- och pepparrotssill

1. Låt sillen rinna av väl och skär den i bitar. Lägg upp på ett fat, i en skål eller en burk. 2. Blanda samman alla ingredienserna till såsen och smaka av
Lime- och pepparrotssill och en enkel currysill

Lime- och pepparrotssill och en enkel currysill

Den andra glasburken däremot ska vara bas i min lime- och pepparrotssill (ska bli spännande att se vad min kollega Karin tycker som inte är så förtjust i pepparrot)