Jag hade en fläskfilé i kylen och kom då att tänka på ett recept med pepparrotsfylld filé från Buffé nr 11 1999 som jag har gjort många gånger. Pepparrotsfylld filé med champagnesås 1 fläskfilé, ca 600 g1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1½ msk fransk senap3 msk riven pepparrot2 msk smörSås
1. Skala och skiva löken. Fräs den i lite margarin utan att den tar färg i ca 2 mintuter. 2. Finstrimla baconet och knaperstek det i en torr panna, låt fettet rinna av i en sil eller ett durkslag
Vi gjorde bland annat Pepparrotsfylld laxrulle. I onsdags firade vi världsdag Sverige på förskolan. Vi hade planerat in det traditionella midsommarfirandet och gjorde en gemensam aktivitet av det hela
Gubbröra på kavring och pepparrotsfyllda laxsnurror sååå gott. Pics från långfredagen. God morgon. Ännu en fantastisk solig morgon att vakna upp till här i Göteborg
Skär ett djupt snitt längs med hela filén och vik upp den. Krydda med salt & peppar. Bred på senap och strö över pepparrot, vik ihop och fäst med tandpetere eller bind om med steksnöre
Vispa ihop äggen med salt och peppar. Tillsätt färsen och och riven potatis och blanda den väl. Bred ut färsen på plastfolie på en yta lika stor som en normalstor skärbräda