Pepparrotsfisk recept

Pepparrotsfisk i ugn

Pepparrotsfisk i ugn

Ingredienser Portioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Pepparrotsfisk i folie

Pepparrotsfisk i folie

Sätt ugnen på 200 grader varmluft. Ta fram aluminiumfolie och riv av en bit, ca 20 cm bred. Halvtina fisken, salta på alla sidor
Pepparrotsfisk i ugn

Pepparrotsfisk i ugn

För inte så länge sedan köpte jag en kokbok som handlar om insjöfisk, en bok fylld med recept och miljösmart tänk om fenomenet att vi efterfrågar närproducerad mat men ändå sällan nyttjar våra inhemska resurs insjöfisk
Pepparrotsfisk

Pepparrotsfisk

Lägg fisken i en kastrull. Salta. Skiva tomaterna och placera tomatskivorna ovanpå fisken. Blanda pepparroten med crème fraiche
Pepparrotsfisk

Pepparrotsfisk

Skala och skiva löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Tillsätt grädde och spenat, och koka upp
Enkel och god pepparrotsfisk

Enkel och god pepparrotsfisk

Till middag idag fick det bli en fiskrätt som mamma brukade göra förut. Tokgott och såå enkelt. Självklart delar jag med mig av receptet

Pepparrotsfisk

1.  Skala och skiva löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Tillsätt grädde och spenat, och koka upp