Pepparkaksmuffins valnötter recept

Pepparkaksmuffins med ädelosttopp

Pepparkaksmuffins med ädelosttopp

15 st valnötter. Vispa ihop smeten enligt förpackningen. Fördela smeten i dubbla småbrödsformar. Grädda muffinsen i 15 minuter och låt dem svalna

Nu är det jul igen!

Nu skulle det bakas pepparkaksmuffins. Rosmarin, timjan, valnötter, salt, peppar (vit och svart), spiskummin och en buljongtärning som jag mortlade ihop
Pepparkaksmuffins med ädelosttopping

Pepparkaksmuffins med ädelosttopping

Ca 1 dl valnötter eller andra nötter. Sätt ugnen på 225 grader. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Använd gärna matberedare

Pepparkaksmuffins med ädelosttopp

15 valnötter. 1.  Vispa ihop smeten enligt förpackningen. Fördela smeten i dubbla småbrödsformar. 2.  Grädda muffinsen i 15 minuter och låt dem svalna