Lägg en klick kesella och några lingon på muffinsen och pudra över kanel. Kesella. Blanda lingonen med 1 msk vetemjöl och vänd ner dem i smeten. Grädda cirka 15 minuter, känn med en provsticka att de är genomgräddade
Håll koll på dina muffins, kontrollera med en sticka att kakan är klar. ½ dl kesella eller gräddfil. Dekorera med lingonsylt, färska lingon eller kanske en söt frosting
Jag dekorerade mina pepparkaksmuffinsmed små bitar av Cambozola ost. Fyll gärna muffinsen med ex Dumle gingerbread om du vill variera dig, med frosting på blir det då pepparkakscupcakes istället
Pepparkaksmuffins blir riktigt syrliga och goda med lingon i sig. kesella. 1,5 dl frysta lingon, blandade med 1 msk vetemjöl. 3 Blanda lingonen med 1 msk vetemjöl och vänd ner dem i smeten. Grädda cirka 15 minuter, känn med en provsticka att de är genomgräddade. 6 Lägg på en klick kesella som blandats med lite vaniljsocker och några lingon på muffinsen
Har i helgen julbakat har bland annat gjort pepparkaksmuffins. 250 g Kesella Kvarg. 250 g Kesella Kvarg. Dom ursöta muffinsformarna fanns hos Tårtdecor
Här hemma älskar vi ju att baka och senaste baket resulterade i pepparkaksmuffins. Till dem smakade jag nya julkaffet från Indiska och det är lite ovant med julsmak men till muffinsen passade det perfekt
Nu kom precis Min rara granne M in med nybakade Pepparkaksmuffins så det får bli en fika då. Kesella. Möten med olika människor tycker dom fortfarande är lika roligt och dom reser runt med sin show
Blanda crème fraiche med kardemumma och florsocker. Garnera ev med röda bär. Jag gillar INTE grädde men jesus Amalia vad goda dessa blir med kardemumma smaken, så är du som jag och älskar kardemumma så kommer du älska dessa godingar