Blanda rumstempererat smör och philadelphian/creamcheesen till en slät kräm. Istället för kakao i frostingen är den dock smaksatt med lingonsylt, då lingon är en fantastisk smakkompis till pepparkakan
Igår gjorde jag pepparkaksmuffinsmed en creamcheese-frosting. Creamcheese frosting. Jag gör sällan muffins men det går ju faktiskt riktigt fort och tillsammans med en härlig frosting tycker jag att det är supergott
Bas för saffranmuffins och pepparkaksmuffins – tup Luciamuffins och mjuk pepparkaka. Häll i smeten i muffins formar (eller i en rund kakform med avtagbar kant)
Vegan Pepparkaksmuffins. Blanda ihop ingredienserna till frostingen och toppa muffinsen med. 50 g creamcheese. Vispa den kylda aquafaban med en elvisp tills du når mjuka toppar, ca 1-2 minuter. 50 g creamcheese
Jag dekorerade dem med mini pepparkakor och polkagrisspiraler som jag köpt från Gränna. polkgrisspiraler (om du inte hittar sådana kan du istället dekorera med t
Med andra ord, ett alldeles utmärkt tillfälle att baka pepparkaksmuffins, inte bara för att det är helg just i dag, utan för att advent och julhelgen snart stundar