Nu är det bara ynka 2 dagar kvar till julafton, så vad passar inte bättre än några protein pepparkaksmuffins eller varför inte några muskelkatter. • 250 gram kvarg. 250 gram kvarg
En sats pepparkaksmuffins ala LCHF bakades också. Sjukt goda, speciellt om man toppar den färdiga bullen med en frosting på den överblivna filadelfian, lingonsylt och kvarg…
Konsistensen är precis som en luftig pepparkaksmuffins och såsen är verkligen pricken över i. 1 msk lättkesella/kvarg. 50 g lättkesella/kvarg. 1 msk lättkesella/kvarg. 50 g lättkesella/kvarg
Det är en pepparkaksmuffins med mascarponefrosting och jordgubbar på. Tillsätt kvargen i smöret. 1 dl vaniljkvarg (alt grädde). 1 dl vaniljkvarg (alt grädde)
Pepparkaksmuffins med kvargfrostingDålig bildkvalité på grund av eftermiddagsmörketca. Bred på ett lager kvarg blandat med valfria bär (exempelvis hallon eller lingon) som topping, smaka av och njut
Vispa samman med mjölk och kvarg (vispa väl så att det inte finns några kvargklumpar kvar). 1 dl kvarg. För pepparkaksmuffins blandar jag ned 1 – 1 1/2 msk pepparkakskryddor och toppar med hackad mandel. 2 ägg 1 dl kvarg
En läsare önskade tidigare under veckan ett recept på pepparkaksmuffins och idag till frukost experimenterade jag fram ett par – eller fyra rättare sagt, men det blev bara två till frukost
Det var även någon som nämnde under det receptet att det var gott med kvarg i (bättre konsistens) och en annan som tyckte lingon passade ihop med pepparkakssmak, jag har använt mig av era tips