Själva cupcakesen bestod av pepparkaksmuffins med vaniljfrosting. Frostingen gjorde jag enligt receptet på philadelphiafrosting med citron, men jag uteslöt citronen och tillsatte bara någon tesked vaniljsocker, då jag ville ha en svag vaniljsmak på frostingen
Själva cupcakesen bestod av pepparkaksmuffins med vaniljfrosting. Frostingen gjorde jag enligt receptet på philadelphiafrosting med citron, men jag uteslöt citronen och tillsatte bara någon tesked vaniljsocker, då jag ville ha en svag vaniljsmak på frostingen
Så sa jag om mig själv förrgår när jag bakade pepparkaksmuffins. ) Och det är klart att jag vill dela med mig det perfekta receptet på pepparkaksmuffins
En läsare önskade tidigare under veckan ett recept på pepparkaksmuffins och idag till frukost experimenterade jag fram ett par – eller fyra rättare sagt, men det blev bara två till frukost
Blanda i mandelspånet samt rivet skal och saft från en citron. 12-15 st normalstora muffins♥ Ingredienser3 ägg2 ½ dl strösocker1 tsk vaniljsocker100 g smör1 dl mjölk3 ½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 nypa saltskal och saft från 1 citron2 msk pepparkakskrydda2 nävar mandelspån♥ Gör såhärKoka upp mjölken tillsammans med pepparkakskryddorna. 1 nypa saltskal och saft från 1 citron