Mixa eller krossa pepparkakorna och blanda med smöret. God fredag till er alla, idag lägger vi en ny juldessert till vår samling av juliga efterrätter, kanske en frisk pepparkakscheesecake kan passa fint att fira adventshelgen med
12 75 g smör eller margarin 25 pepparkakor Fyllning 280 g ädelost (gräddädelost) 2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg pepparkakorna i en påse och krossa dem lätt med en kavel. Til dagens fikabesök hade jag gjort en helt galet god pepparkakscheesecake som vi åt upp i ett naffs
Några pepparkakor till dekoration. Dekorera med pepparkakor. 25 st pepparkakor. 10 st pepparkakor Glasyr. Kör ca 25 pepparkakor och smör i en matberedare. Lägg försiktigt ut ca 10 pepparkakor och fyll på med resten av smeten. Receptet kommer från boken "Vinterns söta" 25 st pepparkakor. 10 st pepparkakor Glasyr
Häll i smeten och smula resten av pepparkakorna ovanpå. 200 g pepparkakor. Krossa pepparkakorna och lägg i 2/3 i en form med löstagbar kant och fördela jämnt. 200 g pepparkakor