Hoppas ni alla har haft en fin julafton med god mat och gott sällskap. Julmat är verkligen gott och något jag alltid ser fram emot när julen närmar sig
Fast några saffransbullar blev det ju inte utan ist blev det pepparkaksbullar med vaniljfyllning, behöver jag tala om att jag är en av dom där som inte är impad av saffran
Hej hej. Nu bjuder jag på bullar. Här hemma är kanelbullar en stor favorit och igår var barnen hemma från förskolan och då fanns det önskemål om att baka just bullar
Jag tjuvstartar lite med dessa goda pepparkaksbullar. Julen smyger sig sakta men säkert på och det är helt klart den mysigaste bakperioden på hela året
Bullar med pepparkaksfyllning. Den här idén fick jag från duktiga hovkonditorn. Har man pepparkaksdeg över eller som jag gjorde köpte färdig, så kan man göra
/Sofia Pepparkaksbullar med lingon. Så var det äntligen dags för första advent. ) Förra året var jag & Annett väldigt ambitiösa på bloggen och la ut ett inlägg varje dag 1-24 december
1. I köksassistent blanda alla ingredienser till degen men bara 9 dl vetemjöl. Blanda till en lös deg. 2. Tillsätt mer vetemjöl, en dl i taget, och blanda väl
Fluffiga pepparkaksbullar i långpanna,. Börja med fyllningen. Vispa ihop rivet smör med philadelphiaost, pepparkakskrydda och strösocker så den blir riktigt riktigt fluffig och ställ undan