Biskvier är gott, och naturligt glutenfritt vilket också är bra för en som intolerant. ) Här har jag gjort en julig variant med pepparkakssmak som blev jättesmarriga
Idag är det inget mindre än pepparkakans dag och det måste vi ju fira med ett recept innehållande pepparkakssmak så därför blir veckans fredagstips dessa pepparkaksbiskvier
ex dessa Saffransbiskvier och nu har jag även provat att göra Pepparkaksbiskvier. Pepparkaksbiskvier, Biskvier med pepparkakssmak, Juliga biskvier, Julfika, Julkakor 20 D
Ett recept på pepparkaksbiskvier från Dansukker. )Pepparkaksbiskvier300 g riven mandelmassa1 äggvita1/2 tsk kanelFyllning150 g mörk choklad1/2 dl mörkt muscovadoråsocker1,5 tsk pepparkakskryddor50 g smörGarneringCirka 100 g mörk chokladBlanda den rivna mandelmassan och kanel i en skål
Biskvibottnar. Finhacka sötmandeln i en matberedare. Tillsätt socker och äggvita. Mixa till en slät massa. Spritsa ut små runda bottnar på ett bakplåtspapper