Låt pepparkakorna svalna på en ren och sval bänk. 50 g majsmjöl. Lägg pepparkakorna på bakplåtspappersklädda plåtar och grädda i mitten av ugnen i 4-5 minuter. 50 g majsmjöl
Har lovat dottern att baka pepparkakor idag och har en väntande pepparkaksdeg på balkongen. Ursprungsreceptet innehåller majsmjöl, men det går bra med ris-, mandel-bovete-eller havremjöl också
pepparkakor, saffran, glögg, russin, kanel och allt vad det nu är vi förknippar med julen. Så jag gjorde en mjölblandning av havremjöl, bovetemjöl och majsmjöl som jag smaksatte med chaikrydda (=pepparkakskrydda)
1/2 dl majsmjöl. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och sukrin poröst några minuter. Smält smöret. Tillsätt alla ingredienser medan elvispen är i gång och vispa i ca 5 minuter
mandelmjöl, rismjöl, majsmjöl, bovetemjöl, kokosmjöl. 1/2 dl majsmjöl. Jag har experimenterat lite i går kväll och bakade en mjuk pepparkaka som jag är nöjd med
Pepparkakor och saffranskakor avnjöts med kaffe ur våra, på tradera, nyinköpta kaffeserviser. Min egenblandade mjölmix bestod av rismjöl, majsmjöl och havremjöl men man kan använda färdig mjölmix om man vill