vinbär. 2 dl frysta lingon eller röda vinbär. Vill du bjuda på något smarrigt till advent med saffran. Då tycker jag att du ska göra den här cheesecaken
Garnerad med rinnande ganache,stjärnanis som jag tycker är så dekorativt och vinbär men meningen var väl att det skulle vara färska lingon men hittade inga i affären
Istället för en klassisk digestivebotten har den en botten på krossade pepparkakor, och saffranssmaken och den söta, vita chokladen i smeten passar finfint ihop med de lite syrliga röda vinbären på toppen
Sikta ned vinbärsjuice genom en sil i ned i färskosten. 14 dl röda vinbär. 1Mosa röda vinbären och puréera dem med en stavmixer. 1Häll rödvinbärsfyllningen över pepparkaksbotten och knacka formen mot bordet ett par gånger så att de extra luftbubblorna släpper. 1Häll den vita chokladfyllningen jämnt över rödvinbärsfyllningen och knacka formen ett par gånger mot bordet så att eventuella luftbubblor släpper
1 dl svarta vinbär eller annat lite syrligt bär. 1 dl svarta vinbär eller annat lite syrligt bär. Igår bakade jag en kaka efter ett recept jag hittat på internet, men som jag modifierade en aning
Här är det Mjölkfritt alternativ på dinkel, glutenfri Urkraft granola med physalis, svarta vinbär och linfrö, Superfood Drink Chia & Basil – Premiär på svenska marknaden, Vitamin Well Plus sm är en sockerfri sportdryck, Oatly recovery som är en vegetabilisk proteindryck den här med smak av äpple/rödbeta/ingefära
Den här desserten av Leila Lindholm är lösningen för dig med sötsuget på plats och aningen för många pepparkakor kvar i skafferiet från julens firande – en så kallad frozen cheesecake med pepparkaka