salt, svartpeppar. Hemmagjord marinerad rostbiff serverad med potatisgratäng och sallad. Krydda med salt och peppar och stek den i smör så att den får fin färg runtom
Låt såsen sjuda lite och smaka sedan av med salt och peppar. Rostbiff 1,5-2 kgSalt,pepparSmör att bryna i1 köttbuljongtärning1 dl rödvinsparrisredning2 msk maizena4 msk ljummet vattenlökringar1 gul lök0,5 dl vetemjöl0,5-1 dl vitt vin0,5 dl vattenen nypa sockermatolja att fritera isaltKöttetSätt ugnen på 175 graderPutsa köttet om det finns mycket senor. Under denna tid hinner det bli 2-3 grader mer så slut temperaturen blir runt65-67 grader och rostbiffen blir rosa/röd
Krydda rostbiffen med salt och peppar. Rejält med nymalen svartpeppar. Rostbiff. (Vill du ha rostbiffen mer röd tar du ut den vid ca 55°, vill du bara ha den lätt rosa tar du ut den vid 65°). 1 ½ kg rostbiff. 1 tsk nymalen svartpeppar
Salt & peppar. Krydda köttet rikligt med salt och peppar och stek i stekpannan runt så köttets porer stängs hastigt och saften inte rinner ut under tillagningen
peppar. Sätt ugnen på 200 grader och gnid in steken med olivolja, salt, peppar och rosmarin. 2,25 kg rostbiff eller innanlår. 2,25 kg rostbiff eller innanlår 1 msk olivolja 1,5 tsk salt peppar 1 tsk rosmarin, finhackad färsk eller smulad torkad