4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
salt och peppar. Stek kotletterna så de får yta på bägge sidor. Salt och peppar. salt och peppar. 6-8 kotletter. Slå över kotletterna och in i ugnen på 200 grader i ca 1 timme. -Mama Skogly ♥ 6-8 kotletter 2 gula lökar
Krydda med salt och peppar samt ev. Slå såsen över kotletterna, strö på ost. salt och peppar. Krydda kotletterna, stek dem ca 3 min på var sida. 4 st fläskkotletter. 4 st fläskkotletter paprikapulver 400 g små champinjoner 2 msk smör 1-2 msk vetemjöl 3-4 dl mellangrädde ev. 3 msk portvin eller madeira riven ost salt och peppar Ugn
Krydda med salt och peppar. Häll på vatten så det täcker kotletterna, balsamvinäger, buljong och soja. Smaka av med dijonsenap, salt och peppar och eventuellt lite mer soja
Varva potatis, salt, peppar och lök i den blötlagda lergrytan. krydda kotletterna och lägg dem över potatisen i grytan Rör ut buljongen med tomatpuré och krossad vitlök
Smaka av med salt och peppar. Har du använt fett kött som karré eller fett kotlettspill så får du låta buljongen svalna helt - gärna i kylen - så att du kan skimma bort fettet på ytan av buljongen