Smaka av med salt och peppar. Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Blanda vitlök, chili, äggulor, senap, limesaft, salt och peppar. Gjorde en aioli till vår grillade middag idag (som var sojabitar på spett för mig och en köttbit till Peter, och sötpotatis bakad i folie på grillen till oss båda)
salt, peppar. En lite hetare aioli smaksatt med rökt paprikapulver och sambal oelek, passar bra till fiskgryta eller grillat kött, också mycket gott att blanda i en potatissallad
Först en Aioli smaksatt med pepparrot och parmesan, den som är med på bilden. salt & peppar. Smaksätt med citronsaft, pepparrot, parmesan och smaka av med salt och peppar
Smaksätt sedan med vinägern, salt, peppar och en nypa cayennepeppar. Igår gjorde vi en härligt god fisksoppa på lax och torsk och till den så serverade jag en hemmagjord aioli
Smaka av aiolin med nymald peppar och salt. Att göra egen aioli är inte alls, som många tror, svårt. Viktigt att tänka på när du ska göra aioli är att alla ingredienser ska ha samma temperatur, dvs
Världens lättaste sak att göra – har provat göra aioli en gång tidigare. 1 ägg, 2 dl neutral rapsolja, 1 msk limejuice, 1 tsk dijonsenap, salt, peppar, 3 klyftor vitlök. Och man kan ju ha det till allt… 2 dl neutral rapsolja, 1 msk limejuice, 1 tsk dijonsenap, salt, peppar, 3 klyftor vitlök