Trött, förkyld och vädret är tråkigt. Men det är lördag och det är ju aldrig fel. Idag åker vi till Valliden och ska fortsätta bygga på husvagnsgaraget
Skär oxfilén tunt med en vass kniv. Skala och hacka löken och klipp gräslöken. Stek eller rosta brödet. Lägg köttet på brödet och klicka på lite löjrom i mitten
03 Feb. 18. 00. Twitter. Facebook. Pelle Janzon - lyxig och extremt lättlagad förrätt. 0kommentarer. Om du vill imponera med en riktigt lyxig förrätt, men inte lägga ner en massa tid och energi på det, servera Pelle Janzon
250 g oxfilé 1 rödlök, finhackad 1 knippe gräslök, finhackad 120 g löjrom salt malen svartpeppar 4 ägg ev några klickar crème fraiche till servering (ca 0,5 dl) parmesanbröd, till servering plastfilm
PELLE & LOLLOS Château. Älskar att vara här ute och bara ta det lugnt. Spenderat hela dagen med att äta gott, dricka gott och bara lyssna på skön musik
Ett recept ur boken Husman av Stefan Ekengren. Har sparat lite på detta lyxiga receptet. men nu hade jag både fått in extra pengar och hade gäster, så då passade det perfekt