Pecannötter som först rostats i stekpanna tills en varm doft spridit sig i köket, och som sedan fått karamelliseras med både socker och salt, för en perfekt smakblandning
Dessa kanderade pecannötter är en aningen mer amerikansk variant av de klassiska mandlarna. pecannötterInstruktionerHäll farinsocker, strösocker, smör och vatten i en stekpanna
Ingredienser. Gör så här. Häll alla ingredienser i en stekpanna och slå på medelvärme. Rör om så att allt blandas och fortsätt sedan röra kontinuerligt medan sockret smälter (och täcker nötterna ordentligt)
Rör ner pecannötterna i kastrullen. 4 dl pecannötter. Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop strösocker, sirap, salt, svartpeppar och cayennepeppar i en liten kastrull
Pecannötterna i receptet kan så klart byta ut mot andra nötter eller uteslutas helt. Grovhacka 50-100 g mörk choklad och 50 g pecannötter. 50 g pecannötter
1 1/2 dl väl hackade pecannötter. 1 1/2 dl väl hackade pecannötter. Imorse när jag körde mina små till dagis så kom jag till första rondellen, där har en äldre herre blivit påkörd
Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter. Du kan naturligtvis ersätta pecannötterna med vilka andra nötter som helst, solrosfrön, kokosflingor, glutenfria havregryn eller kanske hirsflingor