Pebre lök recept

Pebre chilensk salsa INTE ett grilltillbehör

Pebre chilensk salsa INTE ett grilltillbehör

Pebre, är gjord av koriander, hackad lök, olivolja, vitlök och chilipeppar. Strimla löken. För tusende gången Pebre ÄR INTE något som man har som ett grilltillbehör =

Chuleton med salsa criolla och aji pebre

½ gul lök. Chuleton (t-bone-stek) med salsa criolla (en slags sås) och aji pebre (chilensk salsa). Chuleton med salsa criolla och aji pebre Spara Skriv ut Portioner
Fem jävligt goda grilltillbehör!

Fem jävligt goda grilltillbehör!

Pebre. Finhacka eller riv vitlöken och finhacka ev. Pebre. Grekisk sallad med vitlöksbaguetter. Börja med att skölja av tomaterna och skala löken
Grillsäsongen är här!

Grillsäsongen är här!

Lammspett med klyftpotatis och pebre till. Jag gör min utan chili, tycker det räcker med löken och den goda koriandern, men det kan man ju tillsätta om man vill

Pebre - chilensk tomatsalsa

1 st gul lök(ar). Som dippsås eller till kött. 1. Finhacka allt som kan finhackas. Smaka av med olja, pressad citron och salt
Pebre

Pebre

Börja med att skölja tomaterna och skala löken. Vilotiden i kylskåpet är viktig då den ger ingredienserna möjlighet att ta smak av varandra och gör pebren mjukare i konsistens
Grillad kyckling + matvete & PEBRE

Grillad kyckling + matvete & PEBRE

Pebre är en jättegod chilensk salsa man kan käka till maten så här eller bara med bröd. Pebre. 1/2 citronlite olivolja 1/2 tsk salt1 lite klyfta finriven vitlök+1 röd/gul paprika1 gul lök i kluftorMatvete. 1,5 dl matvete1/2 buljongtärning1 näve persilja1 tsk sambal olek1/4 citron4 st soltorkade tomater (om man har)1 tsk paprikapulver1 msk olivoljaPebre. 2 stora mogna tomateri näve koriander1 msk olivolja1/4 gul löksaft av 1/2 till 1 lime eller citronnypa socker1/ 2 tsk salt 1/2 röd chilli finhackad+ smaka alltid av med salt & pepparKyckling mm. 1 gul lök

Fisk- och Skaldjursgryta med Pebre

Servera soppan med vitlöksbröd och en klick Pebre. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs lök, morot, zuchinni, fänkål och vitlök i smör eller rapsolja i en stor gryta

Chilensk pebre

Finhacka löken. Massera in saltet och sockret i löken en stund, knåda väl, skölj sedan allt med varmt vatten under kranen

Pebre

1 st gul lök. 2 st vitlöksklyftor. Finhacka allt som går att hacka. Blanda i olivolja, citronsaft och lite salt och peppar