Pebre, är gjord av koriander, hackad lök, olivolja, vitlök och chilipeppar. Strimla löken. För tusende gången Pebre ÄR INTE något som man har som ett grilltillbehör =
½ gul lök. Chuleton (t-bone-stek) med salsa criolla (en slags sås) och aji pebre (chilensk salsa). Chuleton med salsa criolla och aji pebre Spara Skriv ut Portioner
Lammspett med klyftpotatis och pebre till. Jag gör min utan chili, tycker det räcker med löken och den goda koriandern, men det kan man ju tillsätta om man vill
Börja med att skölja tomaterna och skala löken. Vilotiden i kylskåpet är viktig då den ger ingredienserna möjlighet att ta smak av varandra och gör pebren mjukare i konsistens
Pebre är en jättegod chilensk salsa man kan käka till maten så här eller bara med bröd. Pebre. 1/2 citronlite olivolja 1/2 tsk salt1 lite klyfta finriven vitlök+1 röd/gul paprika1 gul lök i kluftorMatvete. 1,5 dl matvete1/2 buljongtärning1 näve persilja1 tsk sambal olek1/4 citron4 st soltorkade tomater (om man har)1 tsk paprikapulver1 msk olivoljaPebre. 2 stora mogna tomateri näve koriander1 msk olivolja1/4 gul löksaft av 1/2 till 1 lime eller citronnypa socker1/ 2 tsk salt 1/2 röd chilli finhackad+ smaka alltid av med salt & pepparKyckling mm. 1 gul lök
Servera soppan med vitlöksbröd och en klick Pebre. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs lök, morot, zuchinni, fänkål och vitlök i smör eller rapsolja i en stor gryta