Pavlova physalis recept

Pavlova  med chokladkräm

Pavlova med chokladkräm

Lägg på godiskulor, physalis och hyvlad choklad. 10 st physalis. Marängbottnar. Vispa äggvitorna till hårt skum
Pavlova på två sätt

Pavlova på två sätt

Stäng av ugnsvärmen och lämna pavlovan att svalna i ugnen. 200 g physalis. Sätt ugnen på 180 grader. Rita upp en rundel med 20 – 23 cm diameter på ett bakplåtspapper och lägg det på en plåt
LIME OCH BÄR PAVLOVA

LIME OCH BÄR PAVLOVA

9 st Minipavlova. 1 paket färska physalis. Dessa minipavlovor med smak av limegrädde och färska bär är supergoda och lätta att göra
FREDAGSMYS MED TRERÄTTERS

FREDAGSMYS MED TRERÄTTERS

Till dessert fick det bli en Pavlova, min första faktiskt, men inte den sista. Jag valde blåbär, vindruvor och physalis
Påskefterrätt

Påskefterrätt

Vart en Pavlova fylld med lemoncurd. Physalis. Servera din pavlova genast. Påskafton igår och vi bjöd över min mans släkt på knytkalas
Tips till nyårsmenyn

Tips till nyårsmenyn

Och till torskryggen passar en nätt pavlova. Physalis. Mjölkchokladpavlova. Pavlova. Det ena avlöser det andra och det är dags att planera för nyårsfirandet
Pavlova Tårta

Pavlova Tårta

Physalis. Sätt ugnen på 125 grader. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt socker lite i taget under kraftig vispning
Pavlova med hemmagjord lemoncurd

Pavlova med hemmagjord lemoncurd

physalis. Pavlova är en klassisk marängtårta som komponerades åt den ryska ballerinan Anna Pavlova på 1920-talet
Pavlova med mjölkchoklad, grädde och bär

Pavlova med mjölkchoklad, grädde och bär

Physalis. Vad vi åt till förrätt och huvudrätt på nyårsafton har jag tidigare visat, här kommer även vår dessert, Pavlova med mjölkchoklad, grädde och bär
Kanske till helgen...

Kanske till helgen...

Pavlova med choklad och mandel. Physalis. Vet ni, jag tror minsann vädrets makter hörde min bön,. för idag strålar solen från en blå himmel och fåglarna kvittrar, underbart

Pavlova med limemarinerad frukt - eller marängtårta med nutellakräm

2 färdiga marängbottnar250 g mascarpone2 dl nutella1 kiwi1/2 mango2 hg jordgubbarca 12 vindruvor3-4 physalisrivet limeskalLimemarinad. Dekorera med frukten, några physalis  och rivet limeskal 2 färdiga marängbottnar. 3-4 physalisrivet limeskal

Pavlova med lime- och passionscurd

banan eller physalis. Sätt ugnen på 150 grader. Vispa äggvitorna till marängbottnarna riktigt hårt, bunken ska gå att vända upp och ner

Pavlova i glas med mynta & honung

12 physalis. Sätt ugnen på 225 grader övervärme. 1. Rör ihop mynta och honung i en stor skål. Skölj och dela

Pavlova

kiwi, björnbär, vindruvor, physalis.  Grädda pavlovan i 1 timme. Låt pavlovan stå 20–30 minuter innan den serveras

Kokospavlova med kiwi och passionsfrukt

Garnera med kiwiskivor, passionsfrukt, physalis och mynta. 10 physalis. 1.  Rita en rundel, på ett bakplåtspapper, som är 28 cm i diameter

Kokospavlova

Garnera med kiwiskivor, passionsfrukt, physalis och mynta. 10 physalis. Sätt ugnen på 150 grader. Rita en cirkel, på ett bakplåtspapper som är 28 cm i diameter