Pavlova med vinäger recept

Pavlova

Pavlova

Man kan servera en pavlovamed nästan vad som helst men det bästa är nog tillsammans med lättvispad grädde och färska bär
Pavlova tårta med färska hallon,vinbär,och granatäpple

Pavlova tårta med färska hallon,vinbär,och granatäpple

Rör ner maizena och vinäger. Pavlova är en klassisk och god marängtårta som alltid är lika omtyckt. Jag såg piggare ut, ögonen blev klarare, huden och håret blev bättre, magen mådde bättre, jag fick mer energi och då undrar ni säkert varför jag slutade med det
Pavlova  med chokladkräm

Pavlova med chokladkräm

Tillsätt vinäger och vänd försiktigt runt med en slickepott tills allt är blandat. Hacka chokladen och rör ner i krämen tillsammans med smöret
Pavlova med jordgubbar & lemoncurd

Pavlova med jordgubbar & lemoncurd

Vipsa sedan i majsstärkelse, vaniljsocker och vinäger. Här Karins goda Pavlova (på begäran från oss alla i sällskapet), kladdiga vinglas framför stämningsfull brasa, gott vin samt män i fez
Christmas Pavlova (Jul Pavlova)

Christmas Pavlova (Jul Pavlova)

Jag har knappt börjat med några av förberedelserna känns det som. Rör sist ner maiena, vinäger och vanilj
Pavlova Peach Melba

Pavlova Peach Melba

Jag har tidigare skrivit om Pavlovamed jordgubbar som är en stor favorit och som jag ofta serverar på min födelsedag i början av juni
Pavlova

Pavlova

En frasig marängtårta med ett segt inre och ett hål fylld med grädde och färska bär. Häll ner vinägern och vispa slutligen en stund till
Pavlova

Pavlova

Vipsa sedan i majsstärkelse, vaniljsocker och vinäger. Carin bjöd på Pavlova till efterrätt eftersom hon vet att mina barn ÄLSKAR hennes maränger
Pavlova med choklad

Pavlova med choklad

Strö över kakaon och den hackade chokladen, häll försiktigt på vinägern och vänd ner alltsammans tills chokladen är helt inarbetad
Pavlova

Pavlova

Vispa grädde och smaksätt ev med lemon curd. Vispa sedan i Maizena, vinäger/citron och vaniljsockret.  "Dagen-efter-pavlova" som förvarats i kylskåp, 
Pavlova

Pavlova

Fyll marängen strax innan den serveras med lättvispad grädde och rikligt med frukt och bär, t ex banan, kiwifrukt, passionsfrukt, jordgubbar, persikor, avrunnen fruktsallad från burk kan användas
PaVLovA

PaVLovA

Var försiktig med marängen som är spröd och går lätt sönder. Vänd i sist vinägern i marängen. Pavlova,. Jag lyxade till den med att lägga först vaniljkräm på marängen, sen grädde och toppade med färska jordgubbar och blåbär
Pavlova på två sätt

Pavlova på två sätt

Vispa äggvitorna med en nypa salt till en fast smet. Vänd försiktigt ned Maizena, citronsaft/vinäger och vaniljsocker
Pavlova med jordgubbar och rabarber

Pavlova med jordgubbar och rabarber

Vipsa sedan i majsstärkelse, vaniljsocker och vinäger. Pavlovamed rabarbergrädde och jordgubbar. Det blev en jordgubbspavlova och eftersom vi har rabarbertema den här veckan så använde vi rabarber till fyllningen
PAVLOVA PÅ PASSIONFRUKT

PAVLOVA PÅ PASSIONFRUKT

Pavlova har blivit en ny favorit vid oss, så sist och slutligen vispade jag ihop en maräng  av alla äggvitor med inspiration från Nigellas kokbok ”Nigellas sommarmat”
Pavlova med jordgubbar

Pavlova med jordgubbar

  Blanda ner sockret, lite i taget, och vänd sedan ner maizena, vinäger och vaniljsockret. En somrig variant på pavlova som vi gjorde i påskas