Här är en ljuvligt god pavlova jag åt i helgen som gick. Men jag vispade en jäkla bra limegrädde och skivade på söta jordgubbarna och hyvlade över vit choklad
Hursomhelst, i väntan på att den här duschskuren ska ta en paus så tänkte jag passa på att dela med mig av receptet på dessa riktigt somriga mini pavlovasmedlimecheesecake-fyllning
Dessa minipavlovor med smak av limegrädde och färska bär är supergoda och lätta att göra. Gärna med lite högre kanter så det bildas en "grop" i mitten där fyllningen kan läggas
Hursomhelst, i väntan på att den här duschskuren ska ta en paus så tänkte jag passa på att dela med mig av receptet på dessa riktigt somriga mini pavlovasmedlimecheesecake-fyllning
Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlovamedlimecurd
Låt skjuda under omrörning på svag/medel värme tills krämen börjar tjockna. Fyll marängbotten med citronkrämen o vispa 2 dl grädde o lägg över krämen ,tillslut toppar du med bär
Blanda till det sista med en slickepott så att allt är välblandat. Koka upp hallon, vatten, strösocker och saften från två lime tills hallonen är mjuka
Häll i sockret lite i taget medan du fortsätter att vispa. Denna gång föll valet på en citron- och limepavlova och kombinationen av sött och syrligt var helt förträfflig
Vart en Pavlova fylld med lemoncurd. Servera din pavlova genast. Vi stod för efterrätten och jag som älskar att baka passade på att göra något nytt med lite påsktig touch