Du förbereder marängbotten/bottnarna under dagen och har de rensade jordgubbarna startklara. Jag har tidigare skrivit om Pavlova med jordgubbar som är en stor favorit och som jag ofta serverar på min födelsedag i början av juni
en marängbotten, grädde, samt färsk frukt/färska bär. En Pavlova kan varieras efter tycke och smak. Ska du ha Pavlovan nästa dag, kan marängen gott och väl stå kvar i ugnen till dess
Marängbotten, grädde och körsbärskompott. pavlova,. Du kan naturligtvis toppa marängbotten med vilka bär du vill men jag gillar verkligen körsbären till maräng, det går också fint med färska körsbär såklart
Detta må varit den bästa marängbotten jag någonsin gjort. Traditionellt görs pavlova med en lemoncurd som topping (som jag förövrigt har en sockerfri variant av här) men då jag ville hålla den här proteinrik och ändå relativt fettsnål för att kunna gå och småplocka av precis när jag kände för det kletade jag istället på ett tjockt lager av vispad vaniljkasein, passionsfrukt och lite jordnötssmör härifrån som hade en rinnigare konsistens, super för att ringla över- ett perfekt mellanmål med andra ord
Lägg gräddkrämen på marängbotten. Jordgubbar är alltid gott, särskilt med maräng till. Om man inte vill ha en så syrlig smak skulle man lika gärna kunna utesluta lemoncurden
Marängbotten. Här kommer mitt andra försök med pavlova. Placera sedan den ena marängbotten så centrerat som möjligt (tro mig, det kommer att vara svårt att flytta på den sen)