Drygt en vecka kvar till midsommarafton och jag laborerar med en paleovariant på pavlova. Först ut är marängerna som innehåller honung istället för socker
Tillsätt bara då honung eller sötströ. Hur som haver om vi backar bandet och tar oss tillbaka till den där smarriga godsaken som man kan trösta sig med, så är den verkligen en av mina stora favoriter, Pavlova
Pavlova med hallon, blåbär och choklad. Rör hela tiden, strö över 2 msk socker/honung eller muscovadosocker och låt det smälta, ta av från plattan och låt kallna på ett plåtpapper
Tillsätt honung och kanel och rosta nötterna gyllenbruna. 1 msk honung. 1 msk honung. Våra rabarber växer så det knakar och det vore roligt att testa något nytt med dem
Häll ner sirap och honung och blanda runt. Här har jag inte sparat på krutet med en chokladpavlova som jag spräcker lite lätt upptill för att kolasåsen ska sjunka in i varje liten spricka med sin hint av havssalt