-) Jag har tidigare gjort en chokladpavlova då jag tillsatte kakao i marängen, den här gången blev det istället så att jag smälte mörk choklad och ringlade över marängerna innan dom gick in i ugnen (recept från Ica buffé)
Prova även med någon god curd (citron, mango, passionsfrukt. Pavlova är en söt och delikat marängbakelse som sägs ha uppfunnits till prima ballerina Anna Pavlovas ära i Australien då hon var där på turné
Garnera pavlovan med frukten och citronmeliss. Halvera och gröp ur passionsfrukterna. Topping3 dl vispgrädde1 – 2 mango8 passionsfrukter 1 dl lemon curdcitronmeliss till garnering
Fäska bär/frukter. Fäska bär/frukter. pavlova 20-21 och s. Somrig pavlova till midsommar. Glad midsommar. Idag ska vi åka till mina föräldrar i Täby och Felicia ska få fira sin allra första midsommar
Det är även vanlig att man fyller tårtan med någon god curd såsom lemon eller passionsfrukt, toppar med vispad grädde och avslutar med lite skivad frukt som kiwi och mango
Fyll marängen strax innan den serveras med lättvispad grädde och rikligt med frukt och bär, t ex banan, kiwifrukt, passionsfrukt, jordgubbar, persikor, avrunnen fruktsallad från burk kan användas
en marängbotten, grädde, samt färsk frukt/färska bär. En Pavlova kan varieras efter tycke och smak. Idag valde jag däremot frukt och bär i färgerna gul och blå, eftersom det inte blir mer svenskt än så på Nationaldagen
Bär och frukt. Pavlova med smörkräm och färska bär. Vid servering (eller gärna en halvtimme/timme innan) bred först på smörkrämen, sedan vispad grädde och garnera med olika bär och eller frukter