björnbär eller annat). När pavlovan ska serveras stjälper man upp den på ett stort platt fat. Sätt ugnen på 175 grader och klä en plåt med bakplåtspapper
Och till torskryggen passar en nätt pavlova. Björnbär. Mjölkchokladpavlova. Pavlova. Det ena avlöser det andra och det är dags att planera för nyårsfirandet
Pavlovatårta. Vi dekorerade med björnbär och granatäppelkärnor, det rekommenderas verkligen. Förslagsvis gör du flera mindre pavlovor så att varje gäst får en egen liten pavlovabakelse
björnbär, hallon eller andra bär efter smak. Denna fluffiga, tårtliknande dröm med maräng, grädde och bär är uppkallad efter balettdansösen Anna Pavlova
Björnbär. Vad vi åt till förrätt och huvudrätt på nyårsafton har jag tidigare visat, här kommer även vår dessert, Pavlova med mjölkchoklad, grädde och bär
Lägg på resten av grädden och på med björnbären & filéad apelsin, färdig att serveras. Pavlova - marängtårta med grädde & bär 2 marängbottnar 5 dl grädde 1 dl lemon curd (kan uteslutas) 500 g bär (250g blåbär & 250g björnbär för min del) 1 apelsin 2 bananer Maräng. 250g björnbär