Pavlova ättika recept

Pavlova och jag

Pavlova och jag

Knäna vek sig och tårna gjorde fruktansvärt ont och jag en alldeles för levande svan för att kunna gestalta Pavlovas döende underverk
Pavlova med choklad, lemoncurd och frukt

Pavlova med choklad, lemoncurd och frukt

Tillsätt sockret lite i taget medans du fortsätter att vispa, blanda i ättikan. -) Jag har tidigare gjort en chokladpavlova då jag tillsatte kakao i marängen, den här gången blev det istället så att jag smälte mörk choklad och ringlade över marängerna innan dom gick in i ugnen (recept från Ica buffé)
Klassisk Pavlova

Klassisk Pavlova

Hade massa äggvitor över och testade då att baka Pavlova. Vispa 4 äggvitor till skum tillsammans med 1 krm ättika och 2 dl strösocker, som du tillsätter pö om pö. 1 krm ättika
Pavlova

Pavlova

Vänd ner Maizena, vitvinsvinäger (ättika fungerar också bra) och den flagade mandeln. En Pavlova kan varieras efter tycke och smak
Pavlova - sockerfri marräng

Pavlova - sockerfri marräng

INGREDIENTS 5 Äggvitor 0,5 dl sukrin strö 1 krm ättika 6 dl vaniljkesam Frysta hallon Frukt. INGREDIENTS 5 Äggvitor 0,5 dl sukrin strö 1 krm ättika 6 dl vaniljkesam Frysta hallon Frukt
Nutella Pavlova

Nutella Pavlova

Häll i nutella, siktad kakao och ättika/vinäger och rör om. 1 tsk ättika eller vinäger. 3 äggvitor. 1,5 dl socker
Pavlova med dulce de leche

Pavlova med dulce de leche

Tillsätt maizenastärkelse och ättika/vinäger och vispa tills välblandat. Strö över Pavlova. Jag garnerade även med nga myntablad och valde blåbär som bär på min pavlova denna gr
Pavlova med sommarbär

Pavlova med sommarbär

5 tsk rödvins ättika. Sätt ugnen på 150° C. Vispa äggvitor, vinäger och hälften av florsockret till ett styvt skum
Ananas och passionsfrukts pavlova

Ananas och passionsfrukts pavlova

Fruktblandningen i den här varma pavlovan är gudomligt god och gillar du sen maräng så kan jag verkligen tipsa om denna
Pavlovatårta

Pavlovatårta

Tillsätt ättikan och en nypa salt och vispa hårt tills äggen är kritvita och man kan vända bunken upp och ner utan att smeten rör sig
Schlagergott med Paul Svensson

Schlagergott med Paul Svensson

Rabarberpavlova med kardemummagrädde och citronmeliss. Ringla över dressing på rostade linfrö, honung, ättika och kallpressad solrosolja
Chokladpavlova med chokladmousse och färska bär

Chokladpavlova med chokladmousse och färska bär

Vispa äggvita tillsammans med ättika till maräng, tillsätt strösockret under fortsätt vispning. Pavlova är inte den snyggaste dessert/tårta man kan servera men smaken uppvägen mer än väl utseendet
Födelsedags-Pavlova

Födelsedags-Pavlova

Vänd ner Maizena, vitvinsvinäger (ättika fungerar också bra) och den flagade mandeln. En födelsedag är ju inte fulländad utan en tårta, och eftersom det är så himla gott med Pavlova (och det dessutom är den perfekta tårtan om man inte äter gluten) så valde jag att göra precis en sådan idag
Tips till nyårsmenyn

Tips till nyårsmenyn

Och till torskryggen passar en nätt pavlova. Vänd till sist ner ättika, kakao, majsstärkelse och mjölkchoklad
Pavlova - New Zeeland Pavlova Roll

Pavlova - New Zeeland Pavlova Roll

Vispa äggvitor och ättika i en ren och torr skål tills det blir som raklödder. 1 tsk ättika. Sätt ugnen på 175°
Pavlova med persika och kiwi

Pavlova med persika och kiwi

Till sist lade jag till ättikan. Pavlova är garanterat en av mina favoriter, och gästerna verkade också gilla tårtan då hela tårtan var slut då de stack hem
Pavlova med granatäpple och björnbär

Pavlova med granatäpple och björnbär

Vispa äggvitorna och ättika till ett hårt skum. Pavlovatårta. Förslagsvis gör du flera mindre pavlovor så att varje gäst får en egen liten pavlovabakelse