Testa i så fall den franska varianten Vin chuad, i mitt tycke oändligt mycket godare. I Det öde landet skriver TS Eliot att april är den grymmaste av månader
champinjonskivorna i paten innan du steker den i ett vattenbad i ugnen. 1 dl rött vin. 1 dl rött vin. Ni som följer mig på Instagram har garanterat inte missat att jag gjorde paté förra helgen
Slå på vitt vin och fyll på med vatten så att köttet precis täcks. Rätten lär har kommit till i Frankrike i trakterna runt Le Mans någon gång på 1400-talet och då gjorde man den på hösten, så hade man mat hela hösten och vintern på grund av den långa hållbarheten och faktiskt ända till våren om den förvarades i någon sval källare. 1 dl vitt torrt vin. 1 dl vitt torrt vin
och vin. Spansk tapenade är ett av de mest kända recepten av medelhavsmat och är perfekt för att servera till en lyxig frukost, cocktailparty eller snabb lunch
2 dl vitt vin. 2 dl vitt vin. Foto. Jurek Holzer. Ett superenkelt recept som jag hittade på baksidan av ett fikonpaket och tar mig friheten att återge här
Portvin valde vi ha använda i våran paté, detta portvin med inslag av blåbär och muskot passade bra. Annars går det bra med vanligt vin eller varför inte ett par stänk whiskey eller cognac kanske