Häll då över sherryn, och låt den koka in. Min kycklinlevermousse 450 gram kycklinglever 2 schalottenlökar, finhackade 1 liten vitlöksklyfta, riven 2msk smör 2 msk olivolja 0,5 dl sherry 2 msk kapris,hackad 3 sardellfiléer, finhackade 1 dl vatten 1 msk Touch of Taste kycklingfond en extra klick smör Putsa kycklinglevern. 0,5 dl sherry
Sherry och trattkantareller är inte särskilt ovanliga eller exotiska smaksättare. Tillsätt crème fraische, sherry, potatismjöl och putsad kycklinglever
En efterrätt i snygga lager på lager som verkar kunna innehålla lite olika saker, t ex sockerkaka indränkt i söt sherry, körsbärssylt, vaniljkräm, grädde och färska bär
Rör ut gelèet till såsen med sherry eller portvin tills blandningen blir slät och jämn. 3 msk sherry. (om det är svårt kan man värma det försiktigt så att geléet smälter
Lägg skalen i såsen och smaka av med sherry. 2 msk sherry. Ansa och skiva svampen. Skala och hacka löken. Fräs lök och svamp i lite matfett tills vätskan har kokat in och löken är mjuk