Bjuder jag patén med fisk, kryddar jag enbart med dill, serverar jag den med kött smaksätter jag med persilja och när den ska ätas som ensamrätt med olika färska kryddor
Jag använde Persilja, Dragon och Gräslök. Pumpakärnor, Paprika och Persilja till garnering. Vegetarisk favorit Den här grönsakspatén hade jag ofta på menyerna, på de krogar där jag jobbade
Blanda ner uppvispade ägg, crème fraiche, dill och persilja, och rör till en jämn smet. Blanda fiskfärsen med kryddor, vitlök, citronskal, hummerfond och majsstärkelse i en bunke, och arbeta ihop färsen kraftigt
Tillsätt persilja och citronzest. Jag utgick från receptet jag hittade i kokboken men la till lite extra smaker i form av 1 paket bacon, citronzest och extra mycket persilja. Timbal, 5-6 portionerca 450 g blandfärs1,5 tsk salt2 kryddmått svartpepparca 140 g bacon2 msk vetemjöl1 msk potatismjöl3 ägg1,5 dl mjölk1 dl grädde1 kruka persilja, hackad1 citron, zestDela äggen och finhacka baconet, gärna i mixer tills det blir som malet
2 msk finhackad persilja. 2 msk finhackad persilja. DAGENS RECEPT 14-08-20. GREKISK KÖTTFÄRSLIMPA. Köttfärslimpan med tomatsås är en praktisk rätt och dessutom förhållandevis billig
Blanda i hackad persilja. 2 vitlöksklyftor 4 msk olivolja 1 burk borlottibönor 1/2 stor citron havssalt nymalen svartpeppar 1/2 näve hackad bladpersilja baguette Skala och hacka vitlöken. 100 g kycklinglever fin olivolja havssalt nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta baguette eller ciabatta bladpersilja, krasse eller solrosskott Stek kycklinglevern hastigt i lite olivolja i het stekpanna i 2-3 minuter. 1/2 näve hackad bladpersilja