Finhacka fläsket/baconet. 150 g rökt sidfläsk (vi tog bacon). Fräs baconet i en klick smör, tillsätt champinjonern, lök och vitlök och låt fräsa med ca 5 minuter. bacon, champinjoner, kycklinglever, nötfärs, paté 150 g rökt sidfläsk (vi tog bacon)
champinjonskivorna i paten innan du steker den i ett vattenbad i ugnen. Här ser ni patén serverad på en sallad tillsammans med kapris och stekt bacon, jag kan också tillägga att jag adderade några skivor brieost i efterhand vilket satte pricken över i
Klipp baconet i lite mindre bitar. Mixa kycklinglevern fint tillsammans med bacon i matberedaren. 450 g färsk kycklinglever500 g blandfärs1 paket bacon1 liten gul lök1 stor vitlöksklyfta1 msk olivolja2 msk Toscana Mix från The Spice Tree½ msk salt2 msk potatismjöl3 ägg2 dl valfri gräddeca 1 dl soltorkade körsbärstomater i oljaHacka lök och vitlök mycket fint, och fräs lätt utan att ta färg i olivolja. 1 paket bacon
det var tillsammans med bacon det enda jag erkände för mig själv att jag verkligen saknade under mina förvirrade år som vegetarian, men lever , det föll mig verkligen inte i smaken
Blanda, köttfärsen med salt och peppar, äggulor, bacon och mjöl. Jag utgick från receptet jag hittade i kokboken men la till lite extra smaker i form av 1 paket bacon, citronzest och extra mycket persilja. Timbal, 5-6 portionerca 450 g blandfärs1,5 tsk salt2 kryddmått svartpepparca 140 g bacon2 msk vetemjöl1 msk potatismjöl3 ägg1,5 dl mjölk1 dl grädde1 kruka persilja, hackad1 citron, zestDela äggen och finhacka baconet, gärna i mixer tills det blir som malet. ca 140 g bacon
Hacka ett paket bacon fint. Blanda färs, baconhack och kött-tärningar i en bunke. Lägg salvia i botten och fodra med baconskivor så de överlappar varandra och hänger ut över kanten