Så här gjorde jag min variant av Zazzis pastarullar. Ugnsgratinerade pastarullar med kyckling, soltorkade tomater och spenat i tomatiserad gräddsås1 pkt färska lasagneplattor2 påsar babyspenat (tror de var på ca 100 gram styck) (jag har nu gjort receptet några gånger och sätter mer spenat för varje gång - ca 3-400 gram är nog ganska lagom tycker jag nu)olivolja3-4 vitlöksklyftor1 krm muskotnötca 15 inlagda soltorkade tomater200 gram mascarpone3-400 gram kycklingfilé (jag hade "lårfilé")6-8 skivor gräddostgrovriven parmesanostsalt och pepparGräddsås
Pastarullar 4 portioner 1 pkt Färska lasangeplattor 1 förpackning skivad skinka 1-2 Mozarellaostar Tomatsås (du som är duktig gör din egen, vi andra köper färdig) 1 zucchini Skär zucchinin i centimeterstora bitar
Skala och hacka löken. Skala och tärna morötterna fint. Ansa svamp och selleri. Tärna dem. Fräs lök, morötter, selleri och svamp i lite matfett tills grönsakerna mjuknar och har fått lite färg
Häll blandningen över pastarullarna. Strö över de återstående räkorna på pastarullarna samt krydda lite persillade och basilika över för att bättra på utseende och smak
Lägg mozzarella och skinka på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna och placera dem i en smord form. Rör ihop och värm övriga ingredienser i en kastrull på spisen
Lagade Fias pastarullar idag. alltså ni måste prova. enkelt, knappt någon disk och snabbt går de. D. Jag hatar skinka pga dessa obehagliga vita fettränder men i maten så märktes dom faktiskt inte alls