Vik sedan den övre pastadegen över ägget som ett täcke och tryck till runt om fyllningen ordentligt. Lägg upp på tallrikar och riv över parmesan och rikligt med färsk tryffel
Lite riven parmesan över och kanske en äggula på toppen, ljuvligt gott var det i varje fall. Recept 4 portioner pastadeg. Mat och Recept Recept 4 portioner pastadeg
Pastadeg. Börja med att göra pastadegen. Pastadeg. 1 ½ dl riven parmesan eller annan vällagrad ost. Kavla ut pastadegen tunt med kavel på en mjölad arbetsyta eller kavla ut den i en pastamaskin (jag kör min i pastamaskinen till tjocklek 5). 1 ½ dl riven parmesan eller annan vällagrad ost
Pastadeg. Blanda ner riven parmesan och rivet bröd och låt blandningen kallna. Servera dem med lite olivolja ringlad över, nymald svartpeppar, färsk basilika, färsk rosmarin samt riven färsk parmesan
Pastadeg. Lägg på tortelaccin och riv lite parmesan och ett vrid av pepparkvarnen. Blanda ihop vetemjöl, durumvete, ägg, olivolja, salt till en fastpastadeg
Lite riven parmesan över och kanske en äggula på toppen, ljuvligt gott var det i varje fall. Recept 4 portioner pastadeg. (receptet från halvalindha) Recept 4 portioner pastadeg