Pastadeg. Blanda ihop ingredienserna till pastadegen i en bunke. 1 msk olivolja. Kavla ut pastadegen tunt med kavel eller kör en liten degbit i taget i pastamaskinen (jag delar min deg i 3 lika stora delar och kör en del i taget i till tjocklek 5 i min maskin). 4 - 5 portioner Pastadeg. 1 msk olivolja
Vi har en pastamaskin, men man kan använda färdigköpt pastadeg och kavla själv. 300 gr durumvetemjöl3 ägg1 msk olivolja1 tsk saltLägg mjölet i en hög, gör ett hål i mitten och knäck i äggen, häll i oljan och salta. 1 msk olivolja
Till pastadegen. 1 msk olivolja extra vergine. Börja med fyllningen. I en stekpanna torka ut spenaten tillsammans med en klyfta vitlök, smör och olja och låt spenaten svalna
Som fyllning stekte jag ekologiska champinjoner, hackad lök och vitlök i olivolja. Pastadeg á la Maja8 dl durumvete4 ägg2 äggulorca 1,5 dl vatten1 tsk salt2 msk olivoljaLägg mjölet med saltet i en hög på bakbordet och gör ett hål i mitten
Pastadeg. Börja med att göra pastadegen. Pastadeg. 1 msk olivolja. Kavla ut pastadegen tunt med kavel på en mjölad arbetsyta eller kavla ut den i en pastamaskin (jag kör min i pastamaskinen till tjocklek 5). 1 msk olivolja
Den gamla vanliga pastadegen. en skvätt olivolja. Den gamla vanliga pastadegen. Häll en skvätt olivolja i en emaljerad gjutjärnsgryta, och tillsätt schalottenlök och vitlök
Blanda ihop vetemjöl, durumvete, ägg, olivolja, salt till en fastpastadeg. Pastadeg. Olivolja. Det kan behövas lite vatten beroende på hur små äggen är
Gör gärna pastadegen med durumvete. Servera dem med lite olivolja ringlad över, nymald svartpeppar, färsk basilika, färsk rosmarin samt riven färsk parmesan