Hur svårt ska det vara att platta ut en pastadeg och paketera det i rektangulära former. 5 dl cashewmjölk (eller annan mjölk). 5 dl cashewmjölk (eller annan mjölk)
Det går att byta ut den hemmagjorda pastadegen i receptet mot köpta, färska, pastaplattor istället. Vispa ihop mjölken med mjölet, saltet och vitpepparn i en gryta
Det går säkert bra att byta ut den hemmagjorda pastadegen mot köpta färska lasagneplattor, men jag har aldrig gjort det och vet därför inte hur mycket det går åt eller hur resultatet blir
Dela pastadegen i tre delar och kavla ut en del i taget på mjölat bord, degen ska bli mm-tjock. Ta av den från värmen och rör efter 1 minut ner mjölken. 5 dl mjölk
Ägg till pastadeg. Mjölk. Mjöl till pastadeg. Gör en tjock bechamelsås med smör, mjöl och mjölk. kalv, kronärtskocka, pancetta, pasta, vegetarisk 3 stycken Mjöl till pastadeg
Pastadeg. Vispa ihop mjölken och mjölet i en gryta. Pastadeg. Pastadeg. Exakt hur många plattor som går åt kan jag tyvärr inte svara på, men pastadegen i receptet nedan vägde i alla fall ca 320 g. 5 dl standardmjölk (3 % fett). ca 4 portioner Pastadeg. 5 dl standardmjölk (3 % fett)
1 1/2 dl Mjölk. Nedan angivna mängder gäller till en deg. Grön pasta. Koka spenaten i 1 1/2 dl vatten. Låt den rinna av ochpressa ut vattnet, som ska tas tillvara