Dela pastadegen i tre delar och kavla ut en del i taget på mjölat bord, degen ska bli mm-tjock. Pressa ut mesta möjliga vätska och mal den två gånger genom köttkvarnens fina skiva
Blanda och knåda ihop pastadegen. köttfärssås. Lägg över kött och tomatpuré i grytan. Bottna med ett lager köttfärssås som täcks med första lagret plattor
Degen skall inte klibba fast på händerna men den skall vara mjukare än t ex en pastadeg. Jag gjorde två olika typer av samosas, en med kött och en med ost och spenat
Jag har ännu inte testat något nytt recept på Pastadeg, jag känner inte att jag behöver det heller. Köttet är flankstek från Gårdsbutik Thuresson som jag bara saltade och pepprade och stekte i stekjärnet
I doften finns mogna toner, rökt kött, bacon, svartavinbär och ekfats kryddor samt en lite sötsyrligt lockande doft med inslag av moreller och mogna plommon
Upprepa tills pastadegen är slut, fyllningen är slut eller du har tröttnat. Man kan göra den antingen med bara kyckling eller så kan man blanda kalvkött, fläskkött och kyckling
Blanda i ankköttetSedan är det bara att kavla pastadeg och fylla raviolis. Receptet föreskriver också att anklever ska blandas i, jag tog köttet från de plockade skroven av ankorna som konfiterats