I detta fall gjorde jag egen pastadeg på durumvete och riktigt färska ägg i propotionerna. Gör sedan klart fyllningen genom att blanda i färskosten och cheddarn med fisken
Pastadeg. Låt svampfräset svalna, mixa (inte för fint) och blanda sen med färskost. 100g färskost. Förra veckan drog vi på oss gummistövletterna och begav oss ut i Norra skånes skogar för att leta skogens guld
Pastadeg. Det är upp till var och en hur tjock pastadeg man vill ha. 300 gr lammfärs, 1 fint hackad schalottenlök, 1 pressad vitlöksklyfta, 3 msk färskost gärna med vitlök och örter, saft av ½ citron, 1 tsk timjan, 1 tsk rosmarin, 1 tsk mynta, salt och svartpeppar. 3 msk färskost
Häll upp lite gott vin, gör en pastadeg, damma av pastamaskinen och ta fram spelet Oogachakka. Ravioli med färskost, valnötter och spenat i krämig bacon- och svampsås
Hemligheten är att få pastadegen så tunn som möjligt. Tillsätt färskost och fiberhusk och vispa ihop. Pastadeg4 ägg1,25 dl färskost1/2 dl fiberhuskCarbonara-sås. 1 pkt tärnat bacon1 gul lök5-6 champinjoner3 ägg1 dl grädde100 g riven parmesanostSmör att steka iGör så härSätt ugnen på 150 graderBörja med pastadegen. 1,25 dl färskost
När man kavlar pastadegen för hand får den en helt annan struktur än när man enbart använder sig av pastamaskinen och det gör att pastasåsen fastnar och sugs upp bättre