bacon. Stek baconet så det får färg och låt det sedan rinna av i ett durkslag. Tillsätt det avrunnade baconet, peppra lite och smaka av om det behövs salt
bacon. Stek baconet så det får färg och låt det sedan rinna av i ett durkslag. Tillsätt det avrunna baconet, peppra lite och smaka av om det behövs salt
Pastadeg. Stekt bacon eller pancetta i bitar. Lägg upp i djupa tallrikar, lägg på stekt bacon, rostade pinjenötter, sparris i bitar och ringla över basilikaoljan
I doften finns mogna toner, rökt kött, bacon, svartavinbär och ekfats kryddor samt en lite sötsyrligt lockande doft med inslag av moreller och mogna plommon
Jag blandar nämligen min pastadeg i min fina lila Kitchenaid. Allt blir ju mycket bättre med ost, ja och bacon, men det ville jag inte blanda in i denna vegetariska rätt
Häll upp lite gott vin, gör en pastadeg, damma av pastamaskinen och ta fram spelet Oogachakka. Skratta, hacka lite bacon, lök och svamp och inom en dryg timme har ni inte bara toktrevligt, ni har en fantastisk pastarätt att sätta på köksbordet och njuta av
Hemligheten är att få pastadegen så tunn som möjligt. Fräs bacon, lök och skivade champinjoner i smör. När baconet är knaperstekt, rör ner pastan och låt den bli varm
Dela pastadegen i två lika stora bitar och försök att kavla ut till två lika stora delar. 1 st kycklingfilé1 pkt bacon1 gul lök1 st vitlöksklyfta2 äggulor1 dl riven parmesan1 msk rivet citronskal1/2 dl philidelfiaost light1 dl hackad basilikasalt och pepparFinhacka lök, vitlök, kyckling och bacon. 1 pkt bacon
pastadeg. fyll på med ett tunt lager köttfärs, kanpersteekt bacon som du hackat fint, lite tomatsås ( recept på tomatsås finns under ravioli), och riv sedan över ett lager med parmesan
Den här gången hällde jag ut pastadegen direkt på plåten när den fortfarande var rinnig. Jag blandade pastan med stekt bacon och creme fraiche och toppade med riven ost