Ugn 175º. Skär torskfilén i bitar. Lägg dem i en eldfast form. Salta och peppra lätt. Finhacka nötterna. Pensla fisken med äggulor och fördela nöthacket över fisken
Lägg biffarna mellan två ark plastfolie och banka ut köttet till 0,5 centimeter tjocka skivor. Blanda alla ingredienser till cajunkryddan och lägg på en tallrik
Skala löken och hacka den fint. Skala vitlöken. Repa av bladen från rosmarinkvisten och hacka dem. Hetta upp oljan i en stekpanna och bryn kotletterna 4 minuter på varje sida
1. Skär torskfilén i bitar. Lägg dem i en eldfast form. Salta och peppra lätt. 2. Finhacka nötterna. Pensla fisken med äggulor och fördela nöthacket över fisken
Skär torskfilén i bitar. Lägg dem i en eldfast form. Salta och peppra lätt. Finhacka nötterna. Pensla fisken med äggulor och fördela nöthacket över fisken