Vegetarianer kan välja parmesanchips eller mitt lättlagade frökex, man kan också tänka sig lite stekta brödkrutonger eller ett tunt grillat surdegschips
Till denna mycket goda pastasås behöver du. Skålla tomaterna i pastavattnet. 100g/person1 stor gul lök4 vitlöksklyftor1 ask sardeller (Ta mer kapris och mer salt istället för sardeller om du är vegetarian)2 msk kapris1/2 dl olivolja8-10 tomater (ev några körsbärstomater)1 dl vitt vinparmesan1 kruka persiljasvartpeppar och flingsaltKoka upp vattnet till pastan. 1 ask sardeller (Ta mer kapris och mer salt istället för sardeller om du är vegetarian)
Fördela resten av majsen på pastan och häll över "majs-egg-såsen". Vegetarian lasagna free from. Tillaga i ugnen i ca 35 minuter (eller så länge som det står på pastaförpackningen)
Där finns även en restaurang koken van de markt som serverar väldigt god och rustik mat, vi har ätit både soppa och hamburgare där (nej vi är inte helt igenom veganer eller vegetarianer, vi äter kött ibland när andan faller på men såklart ekologiskt så långt det är möjligt)
Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver
Det finns sjukt mycket bra grejer, framförallt för oss vegetarianer då de har en stor övervikt på skafferivaror och sådant som går att lagra länge, till exempel bönor, pasta, kryddor och konserver