Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Krämig, gräddig pasta. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkadetomater, vitlök och grädde
Rör runt försiktigt och strö sist över den hackade basilikan och cocktailtomaterna. Strimla de soltorkadetomaterna och häll i och låt puttra ytterligare en stund
Strimla basilika och strössla över. Låt såsen puttra ihop under tiden som pastan kokas. Ha därefter ner strimlad paprika, serranoskinka och soltorkadetomater
Smaka av med salt, peppar och basilika. Västerbottenost Koka pastan. Klipp ner tomaterna. Häll av pastavattnet, tillsätt kycklingsåsen tillsammans med pastan i kastrullen och rör sist ner osten
färsk basilika (valfritt). Häll av pastavattnet och häll tillbaka makaronerna ner i kastrullen. Lägg hälften av de soltorkadetomaterna i en behåller det går att mixa i, häll även ner rödvinsvinäger, oljan och vitlöksklyftan