4 personer9 PP / portion 250g okokt capellini1 gul lök1 ask körsbärstomater1 förpackning strimlad skinka2 tsk olivolja2 st ägg1-2 tsk timjan torkad Koka pasta enligt paketskala och hacka löken, dela tomarerna och hetta upp oljan,stek lök, tomaterna och
Blanda soltorkad tomat, creme fraiche, salt och peppar i en skål och blanda med den varma pastan. Lägg upp en portion och servera med riven parmesan och lufttorkad skinka
Jag lagade en snabb pasta med skinka, tomat och broccoli. Koka den färska pastan i en stor gryta. Skär broccolin, skinkan och cocktailtomaterna i bitar
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Strimla skinkan och stek en stund i torr panna. Häll pastan i en ugnssäker form och toppa med mjölkblandningen
Salta rejält (som när du ska koka pasta). ) med lufttorkad skinka, soltorkad tomat och färsk vitkål. Dessutom passar denna pumpagnocchirätt perfekt till grillat om man är på det humöret – uteslut då gärna den lufttorkade skinkan