Pasta med rucolapesto. Kvällens middag blev Pasta med rucolapesto. 100g Zeta Prosciutto crudo "lufttorkad skinka". 1dl rostade solroskärnor. 1, kola upp pastan. 2, häll ner pastan i färskosten,vitosten,solroskärnor och blanda till en smet. 3, Servera och toppa med skinkan och rucolan. 100g Zeta Prosciutto crudo "lufttorkad skinka". 1dl rostade solroskärnor
Du kan göra rätten vegetarisk genom att byta ut skinkan mot exempelvis solroskärnor eller kikärter. Denna härliga pasta får en saftig smak av champinjoner i kombination med rökt skinka och grönsaker
Toppa med mozzarella och gärna lite parma/proscutto skinka. Blanda alltsammans i en skpl tillsammans med solroskärnorna, olivolja, riven parmesanost och salt och peppar
Bryn lök, champinjoner, morötter och skinka i en stekpanna. Solroskärnor. Förutom att pastagratäng är gott är det en rätt som är väldigt enkel att variera