Vispa ner creme fraiche och vänd ner parmesan och pasta. Koka pastan. Älskar alla ingredienser i denna rätten, sparris, champinjoner och lufttorkad skinka
Strö finhackad persilja och riven parmesanost över före servering. Koka pastan. Tärna skinkan och tillsätt tillsammans med purjolök och matlagningsgrädde
Lägg upp en portion och servera med riven parmesan och lufttorkad skinka. Blanda soltorkad tomat, creme fraiche, salt och peppar i en skål och blanda med den varma pastan
Salt skinka, mjuk pasta, krämig mozzarella, saftig aubergine och frisk basilika - typ väldigt gott. Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Koka pastan. Häll upp i varma tallrikar och riv grova bitar av skinkan över. Häll av pastavattnet utom ett par matskedar som får vara kvar i kastrullen
Kassler, skinka & bacon,. Servera till nykokt pasta och strö gärna över lite riven parmesan på toppen. Koka lite pasta och servera med denna snabblagade, otroligt krämiga kassler- och spenatsås och du har en middag på bordet inom några minuter som gör alla mätta och nöjda