Salt skinka, mjuk pasta, krämig mozzarella, saftig aubergine och frisk basilika - typ väldigt gott. Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
En underbart god pasta med italienska smaker. Koka pastan enligt förpackningen. Pasta med italienska smaker (4 portioner). 4 portioner änglahårspasta. 2 mozzarella. Parmaskinka till 4 portioner. Skär upp tomater i 4 delar, skär mozzarellan i mindre bitar och skinkan med. 2 mozzarella
Jag tog lite vanlig isbergsallad, kallrökt skinka och pumpakärnor också. För längesen såg jag Jamie göra en sallad med ruccola, nektariner och mozzarella och det apade jag efter till förrätt
Blanda i en stor bunke creme fraichen, skinka, tärnad mozzarella och brieost. Kokta pastan al dente. Hade en bit gammal brieost, lite strimlad rökt skinka och en mozzarellaost som närmade sig bäst-före-datumet som det var dags att göra någonting med
14 skivor parmaskinka, prosciutto. 14 port kokt farfalle-pasta. 11-4 mozzarella- eller burrata-ostar. 1Dela skinka och salami i mindre bitar. 1Blanda de marinerade tomaterna med pasta, skinka, salami och oliver. 1Servera med jungfruolja, mozzarella och ciabatta
Hacka persiljan och skinkan till småbitar och tillsätt i brödet. Strö över den rivna mozzarella osten. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten, medan tomaterna är i ugnen
Likaså byter jag ut rökt ( processad) skinka mot lufttorkad. Och håller stenhårt på att det ska vara äkta buffelmozzarella, även om den på komjölk smälter lättare
Låt pastan rinna av. Rör ner pasta, spenat, kalkonkött och ost. Koka pastan 2-3 min och låt spenaten koka med halva tiden. 100 g rökt skinka eller kalkon. 2 1⁄2 dl Kelda® Pastasås tomat&crème fraiche. 2 dl Arla Köket® riven ost mozzarella