Rör ner pasta, skinka, fetaost och spenat i äggsmeten. Pastalåda går fort att laga och är gott att ta med som matlåda dagen efter om det blir något över
Om du inte vill äta helt vegetarisk så kan du servera skivad skinka eller kyckling till gratängen. 250 g broccoli 500 g färsk tortellini, fylld med ost 1 dl grädde 1 vitlöksklyfta, riv 150 g fetaost 1 msk olivolja svartpeppar ½ kruka. 150 g fetaost
Blanda fetaost, fläsk, keso och gräddfil i en skål. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Blanda pastan med fetaostblandningen, salta lätt och grädda i 225° tills osten smält. 300 g pasta eller ungersk klimp. 200 g rökt sidfläsk eller rökt skinka. 2-3 dl riven fetaost
Såsen ska vara så tjock så den fastnar på pastan. Fetaost. Lufttorkad skinka. Hacka tillbehören, det funkar utmärkt med bara lufttorkad skinka men jag tog lite extra av det jag hade hemma och det blev toppengott
färska ljusa surdegsfrallor, ost, fin skinka, yoghurt, goda flingor, frukt, apelsinjuice. Jag käkade en riktigt god färskpotatissallad med äpple, syrad lök och massa fetaost
Strimla skinkan och salladen. Blanda snabbt ihop pastan med gurka, sallad, paprika och fetaost. Skär gurkan och paprikan i tunna stavar och tärna fetaosten
Rör i tärnad skinka, strimlade tomater, hackad lök, tärnad fetaost och pasta. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen men minska koktiden med 2 minuter och låt rinna av. 300 g pasta. 150 g skinka. 150 g fetaost