Tillsätt balsamvinäger och låt den koka in. Stek skinkan frasig i en torr stekpanna. 1 hg lufttorkad skinka. 1 msk balsamvinäger. 1 hg lufttorkad skinka. 1 msk balsamvinäger
Jag hittade detta recept på Matplatsen, en blogg som kanske mer kan kallas livsstilsblogg, dvs något bredare än en matblogg, men ibland dyker det upp små guldkorn, som denna pastarätt till exempel
Här funkar både potatis, ris och pasta. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
)Jag bjöd på en italiensk buffe med pastasallad, charkuterier, marinerad kyckling med örtsås, capresespett, crostini med lax och gremolata, ost och kex
Vad gör man när inspirationen tryter och man inte ännu en gång vill äta pasta med tomatsås. Lunchen följande dag med skinka, morotssås, blomkålsris, rödbetor och balsamvinäger var nästan som att äta julmat
Pasta med het skinksås (mjölkfri). Vi har varierat mellan att använda skinka och kyckling och häromdagen så använda jag kycklingfärs som vi stekte och kryddade rejält
Peppra och linda sedan in kycklingen i skinkan. Min mix idag bestod av några marinerade vitlöksklyftor, ganska mycket inlagda basilika tomater och Pomamore tomater med vitlök & örter, några kuber parmesanost, lite örtolja och balsamvinäger